2016. július 12., kedd

Festett színes faláda - legósdoboz szülinapra

És elért bennünket is a lególáz. Óriási szerencsémre találtunk olyat, ami igazán, de igazán közel áll a világunkhoz, tündérek, sárkányok, sárkánytojás, titkos könyvtár, varázslatos manóvilág..... ez lett a hetedik szülinap meglepetése, ám egyfelől a műanyag legósdobozokat csúnyának tartom, másfelől ahhoz képest csúnyának is, tudtam, hogy ehhez méltó tárolót kell készíteni. Mutatom...

Szóval szögezzük le, hogy ez egy hétéves kislánynak készült, nagyjából az ő igényei alapján. Azaz a lehető legtöbb színnel, csillámmal, bigyóval és bizgerával..... és azért még tárolni is lehessen benne.






Első gondolatom valami olyasmi volt, hogy a sablon különböző részeibe más-más metálos vagy csillámos pasztát kenek... de aztán szerencsémre a kedvenc hobbiboltomban megint - mint mindig! -szuper ötletet kínáltak - és nem mellesleg költséghatékonyabbat. Így vettem jópár üvegcse csillámport, amit a még nedves festékbe szórva szépen lehetett használni (mondjuk a stencilről azóta se tudtam lemosni!!!). Így született a doboz tetejére ez a színes-csillámos "csoda". Ha másodszorra állnék neki, azért nem ilyen lenne, de P imádja:)






Az oldalára struktúrpasztás stencilminta került, itt szerettem bele. S mivel ez a doboz nem lesz koptatva, öregítve, más módszert kellett kitalálni a domborminta kiemelésére. És akkor jött az imádott Pentart metálpaszta, arany és rózsaszín. Imádom ezeket a pasztákat, minden Pentart termék közül a legjobban kitalált cuccnak tartom.




A belseje rózsaszín és narancssárga lett, itt egy kicsit szebb a színhatás, mint a tetején, ezzel elégedett vagyok:) A külseje Decor Paint Soft türkiz. Ilyen doboz egyébként a Bauhausban kapható.



És közben épülnek a lego Elves csodák, végtelen a variációs lehetőség.


Rendeléshez írj a rendeles@bohodesign.hu-ra, ár mérettől és mintától függ.

Hasonló munkáimat követheted a BOHO design facebook oldalán:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése